Ansæt en ingeniør vikar og få fra det bedste fra de rådgivende ingeniørfirmaer; Schantz Engineering.

Til forskel fra eksisterende ingeniørfirmaer har Schantz Engineering valgt at profilere sig på det økonomiske aspekt i ingeniørbranchen. Det er konkret faktum, at ingeniører kan være dyre i drift. Dette faktum har vi målt og vejet, og deraf har vi fremstillet vores koncept. Dette koncept bygger på, at vi skal gøre din virksomhed lønsom. Dette er som sådan ikke et videre innovativt koncept, men vi har fokuseret på at udlejning af ingeniør vikar er levevejen, hvorfor vi kan tilbyde en ingeniør vikar til en favorabel pris.

Vilkårene for tilknytning af en ingeniør vikar skaber rammerne for økonomisk rentabilitet

Vilkårene i forbindelse med tilknytning af en ingeniør vikar er dem, der er med til at gøre Schantz Engineerings alternativ yderst attraktivt. Dette skyldes, at du kan hyre en ingeniør vikar på timebasis. Er timer ikke nok, er det muligt ar hyre denne for dage, uger, måneder eller år. Det er udelukkende op til dig og din virksomheds behov. Dette medfører derfor, at du ikke er nødsaget til at hyre en ingeniør vikar i sammenhængende intervaller som en hel arbejdsuge på 37 timer eller 10 dage. Du undgår derfor helt og holdent et spild af arbejdstid og penge. Desuden opnår du ved tilknytning af en ingeniør vikar, at den opgave, du ønsker fuldført, den får optimal opmærksomhed, da vikaren kun har fokus på at løse denne opgave. Du kan altså hyre en ingeniør vikar på samme vilkår som en rådgivende ingeniør – blot billigere.

Hvad er forskellen på en rådgivende ingeniør og en ingeniør vikar fra Schantz Engineering?

Ser man udelukkende på kompetencemæssige forskelle på en rådgivende ingeniør og en ingeniør vikar fra Schantz Engineering, ja, så er der ingen egentlig forskel. Schantz Engineering tilbyder assistancer og kompetencer på samme høje niveau som rådgivende ingeniørfirmaer. Forskellen ligger altså i fokusset på det økonomiske aspekt og at skabe vækst for din virksomhed. I sammenhæng med at en ingeniør vikar skal være nem og billig at tilknytte til din virksomhed, vil denne også indgå som en del af din virksomheds daglige team. Dette betyder, at skal du havde hjælp inden for eksempelvis produktionsteknik, konstruktion, markedsføring eller noget helt fjerde, så kan det gøres effektivt og billigt.

Et Økonomisk alternativ til Rådgivende Ingeniør! En Ingeniør Vikar

Ønsker du derfor et kompetencerigt og yderst økonomisk alternativ til en rådgivende ingeniør fra de dyre ingeniørfirmaer, så skal du hyre en ingeniør vikar fra Schantz Engineering.

Ingeniørfirmaet et vikarbureau