Optimer din produktion med en teknisk projektleder

En teknisk projektleder fra Schantz Engineering tilbydes dig og din virksomhed, når du mangler eksperthjælp inden for specialmaskiner og konstruktion. Det er som oftest en utrolig krævende og til tider omkostningsrig affære, hvis man gør en projektledelse opgave til et internt arbejde, da det kræver en specifik viden og opgaverne er oftest komplicerede. En teknisk projektleder fra Schantz Engineering kan i sådanne situationer stå dig bi. Denne hjælper dig med produktudvikling, produktmodningsprocessen og hjælper dig generelt blot med at oparbejde et acceptabelt udbytte i virksomheden. En teknisk projektleder vil derfor hurtigt være at anse som et stort aktiv for din virksomhed.

Lean projektledelse er grundstenen i indførelsen af lean i virksomheden

En teknisk projektleder kan varetage opgaver inden for lean projektledelse. Dette er med henblik på indførelse af lean i din virksomhed, og en lean projektledelse tager så fat i værktøjer såsom kanban, kaizen og 5S. I den forbindelse udføres en grundig gennemgang af produktionsapparatet – herunder af specialmaskiner – således der er de bedste vilkår for en optimering til stede. En teknisk projektler og en lean projektledelse giver dig alt andet lige et nyt syn på de interne processer i forbindelse med produktion, og det er kutyme, at hele projektledelse opgaven eksekveres og igangsættes med en tilknytning af en teknisk projektleder.

Projektledelse opgave – kontakt os med det samme

Få løst din projektledelse opgave med det samme! Tag derfor kontakt til os, Schantz Engineering, med det samme for at få tilknyttet en teknisk projektleder så snart som muligt, så du kan komme i gang med at optimere din virksomheds produktion.

Projektledelse