Lad Schantz Engineering klare din salg og service

En virksomheds eksistensgrundlag bunder i dets salg, og i forbindelse med salg forekommer der service. Salg og service er derfor en daglig arbejdsopgave for virksomheder af alle størrelser. Salg og service har desuden en stor betydning for virksomhedens fremtidig drift, så hvorfor ikke hyre en salgsassistent fra Schantz Engineering, der har de fornødne kompetencer? Denne kan hjælpe med teknisk support af virksomhedens produkter og anlæg og sikrer herved kundetilfredshed og gode relationer, som din virksomhed kan bygges op omkring i fremtiden.

Har du brug for en salgskonsulent? Eller freelance sælgere?

En salgskonsulent fra Schantz Engineering har support som førsteprioritet, og hermed vil en sådan være et stort aktiv i afdelingen for salg og service og vil igen være et stort aktiv i at skabe fremtidig vækst.

En salgskonsulent kan tilknyttes meget simpelt og billigt. Denne kan tilknyttes helt eller delvist og ved blot at give salgskonsulenten et supportnummer, som din virksomheds kunder henvender sig til for support, så kan denne slagskonsulent varetage det fornødne arbejde med hensyn til support angående anlæg og produkter.

Som førnævnt er salg eksistensgrundlaget for virksomhederne, og derfor kan der anskues en stor fordel i at tilknytte freelance sælgere til din virksomhed. Med en freelance sælger tilpasses timeforbruget og arbejdstidspunkterne med din virksomheds spidsbelastninger og behov, således du opnår det bedste samarbejde. Du undgår derfor også unødige omkostninger ved en fastansættelse. Freelance sælgeres fokusområde er salg og kundekontakt, hvorfor de kan overlade dette til dem, hvorefter du kan fokusere på virksomhedens kernekompetencer.

Salgskonsulent søges. Salgsassistent søges. Schantz Engineering har det, du skal bruge!

Mange virksomheder råber ”salgskonsulent søges” og ”salgsassistent søges” i munden på hinanden. Undgå dette og tag kontakt til Schantz Engineering. Vi hjælper dig med dette samme, og sammen finder vi frem til en aftale, der passer til netop dine behov – økonomisk såvel som arbejdsmæssigt.

Salg og Markedsføring