Salg og markedsføring | Vejen til bedre synlighed og øget vækst

Vækst er vejen ud af krisen for mange mindre og mellemstore virksomheder. Derfor bør du se på eksportmarkederne og benytte den hurtigt voksende globalisering til vækst i din virksomhed. Benyt en freelance Salg og Markedsføring Konsulent fra Schantz Engineering til øget vækst og synlighed på de internationale eksport markeder.

Salg og markedsføring konsulent tilbydes til salg tekniske produkter og projekter

Schantz Engineering tilbyder Salg og Markedsføring konsulent til salg af tekniske anlæg og maskiner og kan hjælpe din virksomhed med en styrkelse af salg og markedsføring indenfor felter som.

Markedsføring og salg ’s assistance til tekniske anlæg og projekter

Schantz Engineering varetager kun Markedsføring og salg ’s opgaver indenfor Tekniske anlæg og Maskiner. Med en Baggrund som maskiningeniør og en naturlig professionel tilgang til tingene, kan en Markedsføring og salg ’s Konsulent være med til at styrke din vækst specielt på eksportmarkederne.

Salg og markedsføring Konsulent til Udarbejdelse af Markedsføringsstrategi

Vi kan tilbyde udarbejdelse af markedsføringsstrategi med henblik på korrekt segmentering af kunder og markeder. En målretning af dit salg og markedsføring med en markedsføringsstrategi er en grundsten i din vækst og succes. En Salg og Markedsføring Konsulent kan være behjælpelig med at udarbejde en sådan. Benyt en Freelance konsulent som kommer i et omfang tilpasset dit behov og økonomi.

Markedsføring og salg ’s opgaver i din virksomhed

Få tilknyttet en Freelance salg og markedsføring konsulent allerede i dag. Du har ingen forpligtigelser eller risicis ved at tilknytte en markedsføring konsulent til hjælp til Markedsføring og salg, samarbejdet ophøre når vi er nået i mål eller omfanget bliver så stort at du kan fastansætte en sælger i din virksomhed. Ring og lad os tage en snak omkring dit behov.

Salg og Markedsføring