Projekt leder med Kompetence i Projektledelse og Projektstyring.

Schantz Engineering tilbyder en Projekt leder med Kompetencer i Projektledelse og projektstyring. Filosofien bag Schantz Engineering er at tilbyde dig let tilgængelige kompetencer indenfor for projektstyring og projektledelse til overkommelige og økonomisk ansvarlige priser. Du opnår ved tilknytning af en af vore Projekt leder kompetencer indenfor flere felter.

Faglig Freelance Projekt leder med Kompetence i Projektledelse og Projektstyring.

Med Kompetence i Projektledelse indenfor tekniske løsninger og projekter kan vi med vore Maskiningeniører og Produktionsingeniører være med til at skabe og organisere mange forskellige tekniske opgaver for dig og din virksomhed. Vi tilbyder følgende Kompetencer i Projektledelse

Kompetence i Projektledelse og projektstyring tilbydes til mindre og mellem store virksomheder.

En Projekt Leder fra Schantz Engineering tilbydes til mindre og mellemstore virksomheder. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med mange forskellige opgaver herunder Projektledelse og projektstyring. Vores Primær målgruppe er mindre og mellemstore produktionsvirksomheder som har mangel på interne ressourcer og kompetencer i projektledelse. Dine tekniske opgaver såsom udvikling, optimering af produktion osv. kan med fordel outsources til ekstern partner.

Fordel ved tilknytning af Projekt leder med Kompetence i Projektledelse og Projektstyring

En Projekt leder tilknyttet din virksomhed på vikar og freelance basis gir mange fordele både økonomisk og fagligt. Projekt leder ’ens tilknytning til din virksomhed tilpasses i et omfange som matcher din virksomheds opgaver og projekter. Med en Freelance baseret tilknytning er der ingen bindinger og dermed er det hurtigt og nemt at tilpasse økonomi og faglighed. Kompetence i Projektledelse og projektstyring vha. en Freelance Projekt leder Sikre ydermere en høj effektivitet og en reducering af færre interne ressourcer. Fokus for en Projekt leder ’en er 100% rettet mod Projektet og skal ikke håndtere andre daglige opgaver.

Projektledelse