Produktionsteknolog og ingeniør til Produktionsteknik i dansk produktionsvirksomhed

Der er i stigende grad brug for produktionsteknolog ’er og ingeniører til produktionsteknik i danske produktionsvirksomheder. De høje danske lønninger og omkostninger gør os mindre konkurrencedygtige sammenlignet med landene i østen, dette medfører flytning af danske arbejdspladser til asien og andre lavtlønslande. Din virksomheds force er uden tvivl den høje kvalitet samt levering til tiden, men hvorfor alligevel ikke give Produktionen et eftersyn med hjælp fra en ekstern Produktionsteknolog. Styrk Produktionsteknik i din Virksomhed med ekstern freelancer. Kontakt Schantz Engineering allerede i dag.

Produktionschef i en Dansk Produktionsvirksomhed med Fokus på Lean i Virksomheden.

Er du Produktionschef med fokus på implementering af Lean i Virksomheden kan vi tilbyde dig en Produktionsteknolog eller Ingeniør med erfaring af implementering af Lean I virksomheden. Undrer du dig også over de indkøbsfunktioner som ofte glemmer, bevist eller ubevist at fokusere på kvalitets- og leveringsproblemerne når produktionen outsources, men udelukkende er fokuseret på prisen!! Inden det når der til var det måske en god ide at komme i gang med implementer Lean i virksomheden.

Produktionsteknolog til produktionsteknik og lokalisering af de lavt hængende frugter.

Der er brug for en kompetent Produktionsteknolog til gennemgang af din produktion og lokalisering af lavt hængende frugter. Men at lokaliser dem er ikke nok, omsættes til langtidsholdbare løsninger det skal de. Tilknyt, til hjælp til produktionsteknik i din danske produktionsvirksomhed, derfor en ekstern produktionsteknolog og tidligere produktionschef til fornuftige konkurrencedygtige priser.

Produktionschef og Produktionsteknolog med kompetencer indenfor Produktionsteknik!

Fordelene ved at hyrer en ekstern Produktionschef eller produktionsteknolog fra Schantz Engineering er mange. Vi kan bidrage med yderligere kompetence indenfor generel produktionsteknik herunder udvikling af produktionsudstyr, optimering af eksisterende produktion og implementering af Lean i virksomheden. Altså generel backup til alle opgaver indenfor produktionsteknik og ledelse.

Schantz Engineering kan tilbyde dig følgende inden for Produktion og Produktionsteknik

Kontakt os I dag og lad os komme i gang med et samarbejde omkring nedbringelse af dine Produktionsomkostninger.

Produktionsteknik