Schantz Engineering hjælper dig og din virksomhed med at outsource

Grundet en globalisering af verdensøkonomien, en øget fokus på frihandel og en sammensmeltningen af de finansielle markeder verdenen over, har markederne for arbejdskraft oplevet, at grænserne nu står vidt åbne. Det har betydet, at flere og flere virksomheder har set en profit ved at outsource sin produktion til andre lande i Østeuropa eller Sydøstasien, for blot at nævne nogle. Der er tilmed oveni lagt et lønpres samt i denne forbindelse et øget omkostningsniveau i de danske virksomhedernes produktion, hvilket har været en reaktiv faktor i deres outsourcing. Fordelene ved produktion outsourcing er klare., men disse opnås kun, hvis man har en kompetent projekt ledelse. Schantz Engineering tilbyder en sådan, og med denne opstår som minimum følgende fordele; du opnår ingen intern spild eller uro, men en effektiv produktion, der når sine mål, samt tidsmæssig fordelagtigt og grundig forberedelse inden, at du offentliggør din outsourcing.

Schantz Engineering sikrer dig en optimal outsourcing

I Schantz Engineering er der lagt en del fokus på projekt ledelse, der skal kunne give dig support og komme med konstruktive forslag og tiltag i outsourcingens øjemed. Det betyder, at du med ekstern ekspertise fra os opnår store fordele. Der tilbydes ekspertise inden for projekt ledelse og projektstyring. Dette indbefatter hjælp til store spørgsmål i forbindelse med outsourcing;

Spørgsmål som disse er eksperter fra Schantz Engineering eksperter i at besvare, og de vil stå din rådighed, hvad enten du ønsker at flytte produktion Polen, Rumænien, Thailand, Kina eller noget helt fjerde sted hen. Vi kan desuden tilbyde at indgå som en supporterende partner ved afsøge markedet og enten finde den rette fabrik til dig i Fjernøsten eller være en del af opstarten af en sådan, hvis det findes mest fordelagtigt.

Ekstern Projektledelse i forbindelse med Produktion Outsourcing

Det er op til dig og din virksomhed at afstemme dine behov for, hvad du ønsker i forbindelse med outsourcing, men Schantz Engineering står til din rådighed, og vi er kun et opkald eller en mail væk.

Produktionsteknik