Søger du maskin-, produktions- eller konstruktionsingeniør, så har Schantz Engineering den rette for dig og din virksomhed

Med ingeniører fra Schantz Engineering opnår du et økonomisk klart bedre alternativ end en konkret fastansættelse. Schantz Engineering tilbyder din virksomhed at tilkøbe netop den kompetence, som den mangler. Tilkøbet består i vikarer, der har oparbejdet en ekspertviden inden for deres respektive kompetenceområder. Dette betyder, at du ved at hyre en ingeniør hos Schantz Engineering undgår at betale penge til omkostninger i henhold til sociale forhold, ferie og opsigelse.

Hyr en produktionsingeniør

Med de kompetencestærke produktionsingeniører Schantz Engineering tilbyder, har du mulighed for at modtage eksperthjælp inden for produktionstekniske områder som lean, modning, produktionsanalyse. Foruden dette rummer en produktionsingeniør også kompetencer i henhold til metodestudier og metodeforbedringer på eksisterende produktionsmaskiner og –udstyr. I samarbejde med en maskiningeniør kan du desuden opnå værdifuld hjælp inden i områder som projektledelse, outsourcing, udviklingsfaser og udvikling af optimeringsfaser samt indførelse af disse.

Maskiningeniør søges! Ansæt en maskin- eller konstruktionsingeniør på freelance basis

Har du en genial idé, men mangler hjælpen og skubbet til at komme videre, så kan en maskiningeniør eller konstruktionsingeniør hjælpe dig på vej. Mangler du hjælp til dokumentation eller ekspertviden inden for 2D/3D eller CE-mærkning, så kan en ingeniør fra Schantz Engineering uden tvivl hjælpe dig. Med det store kompetenceudvalg Schantz Engineering har, er du sikker på at få dækket dit behov, hvad enten du vælger en maskiningeniør, konstruktionsingeniør eller produktionsingeniør.

Ingeniørfirmaet Schantz Engineering kompetencer

Ingeniørfirmaet Schantz Engineering tilbyder vikarer med kompetencer, der rækker vidt.

Maskiningeniør, Produktionsingeniør eller Konstruktionsingeniør !

Giver behovet for en Maskiningeniører eller Produktionsingeniør genklang i hovedet, så tag kontakt til Schantz Engineering på mail eller per telefon og forhør dig om mulighederne for at få tilknyttet en ekstern maskin-, produktions- eller konstruktionsingeniør.

Ingeniørfirmaet et vikarbureau