Derfor bør du overveje Lean Produktion.

Lean er grundlæggende trimning af arbejdsprocesser, her er fokus på at minimere spild i et givent produkt eller services udviklingsfaser. Ved Lean produktion er fokus derfor på at forbedre sammenhængen i din virksomhed, i sidste ende kan du derved opnå en mere strømlinet og effektiv virksomhedsgang ved hjælp af Lean management, du får bedre mulighed for at handle i forhold til det nuværende marked, såvel som mindsker likviditet der er bundet i produktionen.

Produktionstekniker der hjælper med Lean management

Der kan være væsentlige muligheder forbundet med at udnytte en udefrakommende produktionstekniker, til at hjælpe din virksomhed med Lean management. Ved at komme med nye øjne, da vil det være sandsynligt at der findes andre steder at sætte fokus, end hvad man internt i virksomheden har konkluderet – Lean har ingen facitliste, derfor bør man sørge for at få belyst alle områder, derved kan det rette valg træffes.

Lean Manufacturing | Skab værdi for dine Kunder.

Hvis Lean manufacturing med bistand fra en ekstern Produktionstekniker udarbejdes, da vil fokus først og fremmest være på at lokalisere de dele af værdikæden hvor der udvikles værdi til kunderne, herfra vil man lettere kunne identificere de områder med for meget spild. Lean optimering er altid med henblik på at skabe værdi for kunden, samtidig med at flowet i virksomheden skal optimeres mod perfektion.

Lean Management Den evige proces

Den Lean management Schantz Engineering tilbyder, vil hjælpe jer med lokaliseringen såvel som struktureringen af jeres produktion, herfra vil de største problemområder udpeges og optimeres – Lean er dog en evig proces, hvor man konstant kan finde potentielle forbedringer derfor er en Lean produktion også uendelig, der er kort sagt en konstant stræben efter at gøre tingene endnu bedre.

Produktionstekniker til Lean I din virksomhed

Kontakt Schantz Engineering uforpligtende og gratis til en snak om Lean optimering af din virksomhed, der er altid plads til forbedringer og erfaringen på området gør vi har gode forudsætninger for at hjælpe jer med at finde jeres optimeringspotentiale.

Produktionsteknik