Konstruktionsingeniør til hjælp til konstruktion af din ide!

En konstruktionsingeniør fra Schantz Engineering tilbyder din virksomhed hjælp til dokumentation af dine ideer og konstruktion ’er. Mindre virksomheder har ikke den nødvendige tid og kompetence til at få dokumenteret udviklingsprojekter. Og uanset om der tale om et mindre produkt eller en stor kompleks maskinkonstruktion er dokumentation i form af 3d konstruktion og cad tegninger nødvendig. At hyre en Konstruktionsingeniør på vikarbasis er en meget økonomisk overkommelig måde, at hente ressourcer som din virksomhed enten mangler eller har for få af.

Konstruktionsingeniør til 3d Konstruktion og fremstilling af Cad tegninger.

Vi tilbyder dig en Konstruktionsingeniør med Kompetencer til fremstilling og Konstruktion vha. 3d konstruktion og cad tegninger. Vore Konstruktionsingeniør kan hjælpe med flg. Opgaver.

Generelt kan vores konstruktionsingeniør være dig og din virksomhed behjælpelig med alt fra produkt ide til færdig og køreklar produktion.

Freelance Konstruktionsingeniør med flere fordele.

Der er ingen bindinger i forhold til at benytte en vikar eller freelance Konstruktionsingeniør. Så snart din maskinkonstruktion er dokumenteret med en 3d konstruktion og de nødvendige cad tegninger har det indvirkning på virksomhedens økonomi. Undgå lange dyre opsigelsesvarsler og ineffektive ansættelsesforhold, og få oven i en Konstruktionsingeniør som ser frem til, at vi igen kan hjælpe dig med dokumentation af din næste maskinkonstruktion.

Konstruktionsingeniør, en vikar over længere perioder

Virksomheder med mange mindre maskinkonstruktion ’s opgaver fordelt over længere tid kan med fordel tilknytte en Freelance Konstruktionsingeniør, til hjælp til fremstilling af 3d konstruktion og cad tegninger. Det er Muligt, med en freelance konstruktionsingeniør, over længere tid at tilrettelægge flere ugentlig konsultationer tilpasset din virksomheds behov. Det er en økonomisk og fornuftig måde at sikre din virksomhed vækst og struktur. Eksempler

Tag kontakt til Schantz Engineering og lad os sammen fastlægge din virksomheds behov.

Konstruktion