Ingeniørfirmaet Schantz Engineering et Vikarbureau

Som følge af den finansielle og økonomiske krise, er Vikarbureau ’et Schantz Engineering blevet etableret. Hovedformålet for Vikarbureauet er at tilbyde mindre og mellemstore virksomheder et økonomisk attraktivt alternativ til et rådgivende ingeniørfirma. Vikarbureauet Schantz Engineering tilbyder ingeniører på timebasis til overkommelige priser.

Et Vikarbureau et Økonomisk alternativ til et Rådgivende Ingeniørfirma.

Det er dyrt at tilknytte et rådgivende ingeniørfirma til hjælp til løsning af opgaver i virksomheden. Men hvad er forskellen på de Kompetencer et Rådgivende Ingeniørfirma kan tilbyde sammenlignet et Vikarbureau?? Ingen!! De Ingeniørkompetencer som et Rådgivende Ingeniørfirma kan tilbyde er jo nøjagtig de samme. En Ingeniør fra et rådgivende Ingeniørfirma løser opgaverne på samme måde som en Ingeniør fra et Vikarbureau. Til vores Vikarbureau er tilknyttet Produktionsingeniør og Maskiningeniører som på lige fod med Ingeniører fra et Rådgivende Ingeniørfirma kommer rundt til mange forskellige virksomheder og opgaver. Dermed er Kun prisen til forskel,

Ingeniørfirmaet som dækker din virksomheds behov.

Selvom den økonomiske krise har medført nedskæringer på diverse arbejdspladser, så er der et stort behov for ingeniør kompetencer til innovation og udvikling af virksomheden. Med tilknytning af en Vikar slipper du for at ansætte en ingeniør, konsulent, tekniker eller lignende på fuld tid, men hyrer en vikar, der udelukkende har fokus på en bestemt opgave. Du hyrer vikarerne fra Ingeniørfirmaet Schantz Engineering på timebasis og de afregnes herefter, derfor betaler du ikke unødvendige lønninger, men udelukkede lønninger for det stykke arbejde, du ønsker udført. Der er derfor intet spild og ingen risiko.

Ingeniørfirmaet Schantz Engineering kompetencer

Ingeniørfirmaet Schantz Engineering tilbyder vikarer med kompetencer, der rækker vidt.

Vikarbureauet Schantz Engineering Hvorfor vælge os!

Fordi Ingeniørfirmaet Schantz Engineering er et kompetencerigt og økonomisk ansvarligt alternativ til et rådgivende ingeniørfirma, vi har de samme kompetencer, men sigter også mod at give dig og din virksomheden det bedste afsæt for at fremme din virksomheds fortsatte vækst. Kontakt Schantz Engineering og forhør dig om mulighederne for at få tilknyttet en vikar fra Schantz Engineering dit Tekniske vikarbureau.

Ingeniørfirmaet et vikarbureau