Mangler du overskud og interne ressourcer?

Mindre og mellemstore virksomheder kæmper for tiden med den økonomiske krise. Det betyder, at teknisk salg tit bliver skåret af listen over daglige opgaver. Mindre virksomheder kæmper med daglige gøremål, og teknisk salg er derfor for ressourcekrævende blandt de mange andre daglige gøremål. Teknisk salg er en vigtig del af en virksomhed, og har du ikke oplevet den ønskede vækst i virksomheden de seneste år, kan det skyldes manglende fokus på teknisk salg. Schantz Engineerings freelance konsulenter og sælgere er kompetente inden for teknisk salg.

Med freelance konsulenter og en freelance sælger slipper du for uoverskuelige investeringer

Freelance konsulenter og en freelance sælger er rette løsninger for virksomheder, der mangler øget effektivitet af deres tekniske salg. Freelance konsulenter sikrer det optimale udbytte af dine opgaver, og det hele er tilpasset dit behov.

Søger du hjælp til noget af ovenstående, vil en freelance sælger eller freelance konsulenter være aktuelt for dig. Det vil lette presset på dine skuldre og fremme væksten i din virksomhed.

Lav en aftale efter dit behov

Salgskonsulenter fra Schantz Engineering kan tilknyttes din virksomhed i det omfang, du ønsker. Ofte har mindre og mellemstore virksomheder svingende behov for salgskonsulenter, og hvis en freelancer søges kan Schantz Engineering tilbyde en aftale tilpasset dig. Du hyrer kun salgskonsulenter i det omfang, din virksomhed kræver. Er behovet en gang ugentligt, er det også den aftale, du indgår. Du slipper herfor for store unødige investeringer og sikrer dig kompetente salgskonsulenter til din virksomhed. Står du og søger en freelance sælger eller freelance konsulenter, så kontakt Schantz Engineering på 26246643. Forhør dig om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Salg og Markedsføring