Få professionel hjælp fra en freelance projektleder

Schantz Engineering har med den store diversitet i sine opgaver oparbejdet en stor erfaring og et bredt kompetencegrundlag for at løse opgaver inden for automatisering af produktion og lean. En freelance projektleder har med denne diversitet berørt et utal af aspekter med henhold til automatisering, lean, specialmaskiner og produktion i al sin almindelighed. Lige netop denne oparbejdede erfaring og ekspertise er til gavn for dig og din virksomhed, da der fra en freelance projektleder udvises en professionel tilgang til at løse tekniske opgaver inden for eksempelvis automatisering og lean.

Optimer din investeringer med en lean projektleder

I forbindelse med nuværende og forestående økonomiske krise, har mange virksomheder set sig nødsaget til at skære ned. Har du også oplevet nedskæringer i din virksomhed, der har haft en negativ indflydelse på din implementering af lean, så kan du hurtigt, nemt og i særdeleshed økonomisk fordelagtigt hyre en lean projektleder fra Schantz Engineering. Hermed kan du komme videre med din optimering af produktionen, og en lean projektleder tager dig så at sige ved hånden og sikrer dig et optimalt udbytte af dine anstrengelser.

Projektleder søges – hyr en freelance projektleder fra Schantz Engineering

En freelance projektleders fornemmeste opgave er at udvise og bruge sine kompetencer inden for effektivisering af en produktionsproces. Herfor vil en projektleder og i særdeleshed en lean projektleder kunne hjælpe dig med automatisering og hertil hjælpe med en hel effektiviseringsproces eller sågar en oprettelse af en helt ny produktion. Mulighederne er stort set uendelige!

En freelance projektleder søges oftest igennem internettet, og størstedelen af dem arbejder med projektledelse inden for it. Vi har valgt ingeniørvejen og har derfor oparbejdet kompetencer inden for tekniske opgaver med ekspertise inden for maskiner og produktion.

Er du overbevist om, at du mangler en freelance projektleder til din virksomhed, så tag kontakt til os og forhør dig om dine muligheder for at få tilknyttet en freelance projektleder.

Projektledelse