Gør brug af en freelance Ingeniør fra Schantz Engineering

I en krisetid med begrænsede økonomiske midler, kan der ænses en stor fordel i at undgå fastansættelse, hvorfor freelance arbejde er yderst aktuelt. Schantz Engineering tilbyder et utal af forskellige former for freelance arbejde.

Freelance Ingeniør

Har du brug for en freelance konsulent til projektledelse, produktmodning, produktionsoutsourcing eller lignende, kan du hurtigt opnå erfaren hjælp fra en freelance konsulent eller freelance konstruktør fra Schantz Engineering. Der er foruden disse også tilknyttet en freelance tekniker og en freelance ingeniør. Disse har ekspertise inden for automation, specialmaskiner og specialudstyr samt produktudvikling eller analyse af diverse produktionsmetoder. Du skal derfor ikke tøve med at henvende dig til Schantz Engineering – ej heller hvis du er på udkig efter en freelance konsulent, der kan tage sig af virksomhedens markedsføring, optimering af denne og din synlighed i søgemaskinerne ved brug af søgemaskineoptimering. Freelance konsulenterne fra Schantz Engineering tilbyder sågar support til dig som virksomhedsejer, hvorfor du ikke skal tøve med at tage kontakt til os, så vi kan give dig et tilbud på netop det stykke freelance, som du leder efter.

En freelance Ingeniør Fremmer din virksomhed

Til at underbygge påstanden om at freelance arbejde fremmer din virksomhed, som overskriften antyder, kan der henvises til en artikel fra Erhvervsbladet , 16. juni, 2005, hvori der fremvises der en positiv sammenhæng mellem brugen af freelance arbejde og virksomhedens innovationsevne samt værdiskabelse. Artiklens hovedbudskab går på, at de mindre og til tider også mellemstore virksomheder ikke har råd til at ansætte ingeniører med speciale inden for et bestemt felt, eftersom administrations- og personaleomkostningerne til disse ville blive enormt store og herved slå hele den økonomiske rationalisme til jorden. Med den efterhånden store udbredelse af freelance ingeniører i sin grundlæggende samt brede forstand, har de mindre virksomheder nu muligheden for at hyre en specialist til at udføre et arbejde, hvorefter de ikke er bundet af dette fremover. Det har den betydning, at en freelance ingeniør udfører sit arbejde for virksomheden, der oplever en stor værdiskabelse uden at skulle bekymre sig om fremtidige omkostninger forbundet herved, da de ikke binder sig til noget kontraktligt i forbindelse med at få arbejdet udført. Det kreerer samtidig en form for fleksibilitet hos virksomheden, eftersom de nemt kan inddrage et væld af eksterne specialister uden at skulle fremføre et utal af kalkulationsanalyser, eftersom regnestykket vil fremstå ganske simpelt, da brugen af en freelance ingeniør ikke strækker sig i over mange år, med mindre man i virksomheden har et stort projekt i sinde.

Tilknyt en Freelance Konsulent fra Schantz Engineering Det betaler sig

Sammenkæder man budskabet fra artiklen i Erhvervsbladet med det store udbud af freelance arbejde som Schantz Engineering har, så står man tilbage med en konklusion, der siger, at freelance arbejde for din virksomhed har positive effekter med henblik på værdiskabelse i almen forstand, hvorfor en freelancer med dertilhørende unikke kompetencer har en enorm værdi. Tag derfor kontakt til Schantz Engineering og forhør dig om mulighederne for at få tilknyttet en freelancer til din virksomhed, hvormed du har de bedste vilkår for at komme styrket ud af den økonomiske krise og komme et skridt foran dine konkurrenter.

Ingeniørfirmaet et vikarbureau