Opfyld dit ønske om at eksportere mere med hjælp fra Schantz Engineering

Eksport er vejen ud af den nuværende økonomiske krise, og det er i al sin almindelighed en formidabel måde at øge din virksomheds salg på. Dette er imidlertid gået op for rigtig mange, og derfor udtrykker flere og flere et ønske om at eksportere mere. Vi kan hjælpe dig med at eksportere mere, hvad enten det indebærer messe Tyskland, tysk eksport eller noget helt tredje.

Vi tilbyder at arbejde freelance/vikarbasis, hvorfor du kan tilpasse netop dit behov. Vi aftaler på timebasis, hvorfor du slipper for unødvendige omkostninger, og du betaler kun for det, du har brug for. Derfor kan du billigt eksportere mere med hjælp fra Schantz Engineering.

Vi tilbyder at fungere som messe arrangør

Schantz Engineering tilbyder at figurere som messe arrangør. Det betyder med andre ord, at vi tilbyder at stå i messe sammen med din virksomhed. Vi tilbyder desuden også at arrangere jeres messe. Hermed kan vi udnytte vores ekspertise inden for området og hjælpe dig i din søgen efter at eksportere mere og øge tysk eksport. Vi ved af erfaring, at messe Tyskland er nøgleordene i forsøget på at eksportere mere.

Udvid dine salgsområder – forøg dit salg – ved at fremme tysk eksport

Tysklands økonomi er som bekendt en af de økonomier, der har klaret sig bedst gennem den økonomiske krise. Derfor vil tysk eksport være vital for danske virksomheder, da eksport Danmark ikke er nok. Vi kan hjælpe dig med at fremme tysk eksport – du skal dog tage handling hurtigt, for det tyske vækstlokomotiv varer ikke for evigt.

Det er derfor anbefalelsesværdigt, at du tager kontakt til os med det samme for at forhøre dig om dine muligheder for at få tilknyttet en messe arrangør eller en freelancer, der kan hjælpe dig i at fremme tysk eksport og i almindelighed eksportere mere, for at skabe større profit i din virksomhed.

Salg og Markedsføring