Schantz Engineering står dig bi i eksport til udlandet

Vi står godt og grundigt plantet midt i en økonomisk krise, og det står skrevet med en stor tyk, sort streg, at vejen uden af denne krise er vækst. På et mættet dansk marked med lav forbrugerkvote, er løsningen eksport. Hvad enten det er eksport til Tyskland, eksport til USA eller eksport til et tredje land, så er eksport nøgleordet.

Eksport til Tyskland? Eksport til USA? Vi hjælper med det hele!

En freelance sælger fra Schantz Engineering hjælper dig i din eksport til udlandet. VI hjælper dig i det eksportorienterede salgsarbejde. Det er dog kendetegnende for en periode med dette inkluderet, at der vil forekomme perioder, hvor salget svinger. Her har en freelance sælger fra Schantz Engineering den store fordel, at de kan tilknyttes helt eller delvist, så du kun forpligter dig til et samarbejde i det omfang, som du finder nødvendigt og som stemmer overens med det behov, der nu en gang forefindes.

Håndtering af din eksport

Hvad enten du ønsker eksport til Tyskland, eksport til USA, eksport til europæiske lande eller eksport til et helt fjerde sted, så har Schantz Engineering en fordel. Vi håndterer tilbudsgivning og opbygning af kunderelationer til både engelsk- og tysktalende kunder. Det betyder med andre ord, at vi er din virksomhed behjælpelig med salg og markedsføring, når det kommer til eksport.

Schantz Engineering arbejder fra en ingeniørs synspunkt, så vi har derfor oparbejdet fordelagtige kompetencer inden for det tekniske område. Det har den betydning, at vi med støtte til blandt andet søgemaskineoptimering og hjemmesideanalyse kan øge sandsynligheden for salg på nettet og dermed fremme til din eksport.

Tænk eksport og kontakt os med det sammer

Skab vækst nu! Kontakt Schantz Engineering med det samme for at forhøre dig om dine muligheder for at få tilknyttet hjælp til eksport. Når folk nævner eksport Tyskland, så stivner de fleste, da sprogets oftest er en barriere. Frygt ej, vi har kompetencerne, så det er udelukkende op til dig at tage handling og kontakte os - det vil betale sig.

Salg og Markedsføring