Schantz Engineering tilbyder topprofessionel support inden for CAD tegning

3D tegninger eller CAD design er vitale aspekter i en virksomheds dokumentation. Det bruges af hovedparten af danske produktionsvirksomheder. Der er imidlertid et problem forbundet herved, da det ofte er sådan, at de mindre eller mellemstore virksomheder ikke har interne ressourcer til at udføre opgaver inden for CAD design. Derfor tilbyder Schantz Engineering en CAD vikar, der kan varetage alle de opgaver, der skulle forekomme inden for CAD design og 3D tegninger. Ved en ansættelse af en CAD vikar slipper du og din virksomhed for at betale de ekstra omkostninger, der er forbundet ved en fastansættelse. Dette være sig feriepenge, godtgørelse ved aftrædelse og meget andet. Det vil med andre ord sige, at hvis du hyrer en CAD vikar fra Schantz Engineering, så opnår du foruden ekspertise inden for faget også et økonomisk acceptabelt alternativ til en fastansættelse.

Med Kompas 3D tilbyder vi fleksible løsninger

Det hænder tit, at mindre virksomheder ikke har adgang til programmer, der bruges til udfærdigelse ad CAD tegning eller 3D tegninger. Vi har hos Schantz Engineering dog investeret i Kompas 3D, hvorfor du ikke skal fortvivle, hvis du ikke besidder et program til dette. Vi kan derfor levere en CAD tegning eller lignende fuldt dokumenteret og klar til produktion. Det betyder med andre ord, at vores CAD vikar vil kunne hjælpe dig i udfærdigelsen af CAD design, da vi har det nødvendige soft- og hardware til at kunne levere i .IGES- og .STEP-formater. Herved er filerne klar til din virksomheds CAM-system og derved klar til fremstilling og bearbejdning af dine foreliggende emner.

3D Tegninger og Cad design i flere programmer

Skulle din virksomhed besidde programmer til 3D tegninger og CAD design såsom Inventor, Solidworks eller andre, så er det imidlertid ikke noget problem, da softwaren blot skal være konvertibel med vores eget program og hvis ikke, så skal du blot have licens til det respektive program.

Schantz Engineering tilbyder CAD Vikar til fornuftige priser

Som du nok kan fornemme, er der ingen undskyldninger for ikke at hyre en CAD vikar fra Schantz Engineering - så tag og ring eller skriv en mail til os og forhør dig om dine muligheder for at få hjælp inden for CAD design og 3D tegninger.

Konstruktion